SNACK PIZZA CITY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 901 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Pizza City. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:20 Algemeen goed enkel de frietjes waren beetje verbrand.
1 okt 2022 om 9:20 Tout était très bon dommage que concernant la livraison, il y avait une heure de retard.
8 sep 2022 om 21:42 La pizza était brulé et immangeable
28 aug 2022 om 8:54 Super rapide, et tres bon ! Je recommande
25 aug 2022 om 21:03 Tout était très bon.
19 aug 2022 om 23:13 Bon comme toujours
19 aug 2022 om 22:22 Je vais pas être malhonnête et dire que le snack est mauvais la qualité est là mais le delais de plus de deux heures pour livrer 4 sandwich c’est inadmissible même pas un appel pour s’excuser ou quoi que ce soit , plus jamais !!!!!
19 aug 2022 om 19:42 Tout était très bon.
29 jul 2022 om 16:39 Langer dan 3 uur gewacht. Vreselijke ervaring meegemaakt. 4 cola’s extra gekregen als sorry, maar dat dekte de lading niet. Je bestelt hier beter niet
29 jul 2022 om 11:00 Un peu long en livraison, vu que nous n’habitons pas loin, nous avons constaté effectivement une forte affluence… Les frites étaient bonnes, un peu trop grasses cette fois et le Durum par contre était très sec (pâte) un peu bof cette fois…
29 jul 2022 om 9:55 Waiting time for your order 2.5h ! Food 2/10 Chips soaked in oil no sauces. I do not recommend!
26 jul 2022 om 9:13 We moesten 2 uur wachten op ons eten en toen ontbraken er ook nog een aantal zaken. Toen we belden, hebben ze ons hiermee niet verder geholpen.